A po përgatit Gani Geci parti të re polike bashkë me këta djemë?

Shpërndaje

Gani Geci bashkë me Shoqatën Kombëtare që bënë aktivitete në diasporë Illyrian Eagles kanë folur edhe për partinë e re politike.

Shikoni se çfarë mendimi kanë dhe a po përgatiten për parti të re politike.