Kryetarja e Tetovës Teuta Arifi në ‘ankth’, i dalin në protesta zjarrfikësit (Foto)

Shpërndaje

Sot në ora dy ka pasur protesta të zjarrfikësve të Tetovës. Kërkojnë rroga dhe pagesa të punës shtesë të tyre.