Arrin aplikacioni për takime në Facebook

Shpërndaje

Faqja e parë për takime në internet në Match.com u shfaq në 1995, Tinder popullor u lansua në vitin 2012, dhe raportohet se çdo martesë e tretë filloi me takimin në internet.

Edhe Facebook ka opsionin e saj “miqësor” që prej javës së kaluar. Konkretisht, u lansua shërbimi i ri “Facebook Dating”, i cili u prezantua vitin e kaluar në një konferencë në Facebook F8.

Që atëherë është testuar në Kolumbi dhe nga java e kaluar është në dispozicion në SHBA dhe 19 vende të tjera.

Në Evropë, megjithatë, ne mund të kërkojmë “dashuri përmes Facebook” që nga fillimi i vitit 2020.

Sipas Facebook, siguria dhe mbrojtja e të dhënave do të jenë një përparësi absolute për këtë produkt. Duke pasur parasysh skandalet e ndryshme të të dhënave që kanë pllakosur rrjetin social vitet e fundit, shumë përdorues dhe ekspertë janë skeptikë ndaj pretendimeve të tyre.