Bentley-tank, projekti i “çmendur” i rusëve (Video)

Shpërndaje

Një grup rusësh kanë krijuar atë që e quajnë “Ultratank”. Bëhet fjalë për një makinë Bentley të cilës i kanë vënë zinxhirë poshtë.

Ky mjet, që praktikisht është një Bentley Continental GT me elementë tanku, arrin shpejtësinë maksimale 130 km/h.

Gjithsesi, krijuesit e Ultratankut thonë se nuk e kanë përfunduar krejtësisht dhe besojnë se do ta bëjnë që të arrijë deri në 321 km/h.

VIDEO