Dëgjoni o milet por edhe ju populli im dashur

Shpërndaje

“Këto tre koka të thinjura që i shihni pranë shpresës së vetme të shqiptarëve Albin Kurti, janë dënuar me afër çerek shekulli bug për veprimtari kunder coftinës Jugosllavi. Që të tre i kanë mbi 240 vjetë jetë dhe mbi 150 vjetë veprimtari kombëtare.

Që të tre janë të bindur se vetëm Albini me shokë kanë aftësi intelektuale, profesionale dhe njerrëzore që ta bëjnë këthesën e madhe pozitive për shqiptarët.
Ne u porosisim: besojini çdo kujt, por ama asnjëherë .os iu besoni atyre që u bënë milionerë pasi u futën në politikë, biles s’kanë të ngopur.
E tha edhe Kadareja vetë: Albini është një rreze drite në këte erësirë”, shkruan Shpëtim Pollozhani.