Do ta kaloja natën me Robertin tani beqar. Le t’më fali Nora, po…

Shpërndaje

Këngëtarja nga Shqipëria, Jeta Faqolli së fundmi ishte e ftuar në emisionin “Mirage” ku në rubrikën “Kë zgjedh”, ajo ishte e detyruar të bënte zgjedhjen e të preferuarve të saj.

Në pyetjen se me kë do dëshironte të kalonte një natë, mes Robert Berishës dhe futbollistit Lorik Cana, këngëtarja nuk hezitoi aspak të përgjigjej.

Faqolli pamëdyshje zgjodhi këngëtarin Robert Berisha.

“Ëëë, po tani…Nora le t’më fali sepse tani Roberti është beqar, dhe atë po zgjedh”, u shpreh Jeta Faqolli.