Edi Rama nga Nju Jork-u, me tre menaxheret shqiptare: “A e bajm nji foto” (Video)

Shpërndaje

Kryeministri shqiptar Edi Rama është surprizuar pozitivisht në Nju Jork, ku ka arritur për të marë pjesë në Asamblenë e përgjithshme të Kombeve të Bashkuara. Rama është pritur nga tri menaxhere shqiptare në “kryeqytetin e botës”, njëra nga Kosova, njera nga Mali i Zi dhe njëra nga Maqedonia.

Me ketë rast ai ka bë një video, si dhe ka komentuar me humor në facebook. “Vjen robi nga Shqipëria në hotel në Nju Jork dhe mu tek dera, ça gjen? Tre menaxhere nga Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi, që i thonë shqip: “A e bajm nji foto?”😁