Eksod masovik në Maqedoni: Pas Dellçevës, u zbraz Vinica (Foto)

Shpërndaje

Emigrimi masiv nga vendi ynë nuk ndalet. Vetëm 3 ditë më parë 1000 njerëz u larguan nga Dellceva. Vetëm në një ditë, 12 autobusë plot me njerëz nga Dellceva, të cilët nuk gjenin punë, u larguan nga Maqedonia dhe shkuan për të kërkuar lumturinë në një vend tjetër, përcjell FLAKA.

Në një javë, 10 autobusë u larguan nga Vinica. Kjo është fotografia e sotme – 3 autobusë plot nga Vinica shkojnë jashtë vendit.

Ky është një eksod që i ndodh Maqedonisë. Individë dhe familje të tëra po e lënë vendin për të gjetur lumturi në një vend tjetër.