El Cheka reagon ashpër për djegjen e flamurit shqiptar në Australi (Foto)

Shpërndaje

Publikuesi i materialeve të përgjimeve, Sheqerim Ahmeti i njohur si “El Cheka” i revulutaur me gjestin e maqedonasve në Australi të cilët e dogjën flamurin shqiptar, përmes profilit të tij në facebook shkruan:

E ndëgjuat në përgjimin e fundit Ali Ahmeti dhe Xhevat Ademi flasin për maqedojt që kan vizituar në Australi e sot ata dogjën flamurin ton, Xhevati edhe në dasmën e tyre shkoj se smundi me ja prish Trajko Veljanovskit dhe sot Trajkoja i lir fal BDI-së!
Miqët e Xhevatit dhe Alis sot dogjën flamurin që u mbrojt me gjak vetëm pas shpërndarjes së përgjimit ku tregonin se si jan takuar DUISTAT me ata në Australi!
Djegia e flamurit nga miqt e Xhevos dhe Alis tregon se për të tollovitur dhe humb gjurmët e krimet e tyre këta bëjn gjithçka!

Dhurat e miqve të Ali Ahmetit dhe Xhevat Ademit që vizitonin në Australi është kjo!