Fetai: Deklaratat e Verushevskit për “bo.mbat” nuk do të ndikojnë në lëndët e PSP-së

Shpërndaje

Ish prokurorja speciale Fatime Fetai, para fillimit të seancës së sotme për “Dhu*na në Komunën Qendër”, tha se deklarata e ish kreut të DSK-së, Zoran Verushevski se bo*mbat janë modifikuar dhe komprometuar nuk do të ndikojë në procedurat e PSP-së. “Sipas meje jo. Kjo nuk mund të ndikojë në autenticitetin e materialeve me të cilat disponojmë, e as në procedurat. Bëhet fjalë për deklaratë që nuk ka përfunduar”, tha Fetai, duke shtuar se Verushevski do të merret në pyetje edhe më tej nga ana e gjykatës. “Interpretim dhe shpjegim mund të jep vetëm Verushevski”, tha prokurorja Fetai.