Gazetari ia ‘mbyll’ gojën ministrit Ademi (LIVE)

Shpërndaje

Sonte në një debat gazetari dhe moderatori i TV21 ia mbyll gojën ministrit Ademi për rastin e shkollës fillore “Njegosh” në Idrizovë të Komunës së Gazi Babës – Shkup, transmeton ALBAZONE MEDIA.

Kurrë kurrë kurrë … gazetari vazhdon ta pyes, por ministri nuk jep përgjigje kurrë do të hapet paralelja në gjuhën shqipe në shkollën fillore “Njegosh”?!

Gazetari vazhdimisht e përsërit duke i thënë nuk po më jepni përgjigje për këtë problem o zotëri ministër…nuk po jepni përgjigje…

Për me tepër shikoni videon e më poshtme: