Gjurmë Shqiptare – Shqiptarët e vjetër të Ukrainës. Thirrja që vjen nga larg (Video)

Shpërndaje

Shqiptarët e vjetër të Ukrainës… Cila është historia e tyre? Si u vendosën ata në Ukrainë shekuj më parë? Shqipja e vjetër dhe ruajtja e saj…
Çfarë i kërkojnë Shqipërisë dhe shqiptarëve? Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema.

Kliko VIDEO