Ja lista e emrave që e ndihmuan Adem Jasharin dhe për të cilët flet Rifat Jashari

Shpërndaje

Kjo është lista e atyre qe e ndihmuan ADEMIN për të cilët flet Rifat Jashari. Me ketë rast do e bej nje shpjegim, sikur çdo herë me rastin e botimit te kesaj liste.

Në rreshtin numer 10 shkruan : Ismet Tahiraj në emër të SHISH (Shoqata e Intelektualëve Shqiptarë në Neuchâtel (CH) 300- frs. Kryetar i kesaj shoqate ka qenë, i ndjeri, Imer Kelmendi, nënkrytar kam qenë unë (SK) dhe sekretar ishte Ismet Tahiraj.

Kjo është lista e atyre qe e ndihmuan ADEMIN për të cilët flet Rifat Jashari. Me ketë rast do e bej nje shpjegim, sikur çdo herë me rastin e botimit te kesaj liste.

Në rreshtin numer 10 shkruan : Ismet Tahiraj në emër të SHISH (Shoqata e Intelektualëve Shqiptarë në Neuchâtel (CH) 300- frs. Kryetar i kesaj shoqate ka qenë, i ndjeri, Imer Kelmendi, nënkrytar kam qenë unë (SK) dhe sekretar ishte Ismet Tahiraj./Sefedin Krasniqi