Ja si e sul.muan Boki 13 dhe babai i tij priftin (Video)

Shpërndaje

Drejtësia për sul.min fizik ndaj priftit nga Bojan Jovanovski, i njohur si Boki 13, njëkohësisht edhe i dyshuari kryesor i rastit “Reket” dhe babai i tij, Mile Jovanovski, që ndodhi para dy vite e gjysëm, sipas TV ALFA-s do të vijë në vend këtë muaj. Kjo është një ngjarje që institucionet e kanë fshehur gjatë gjithë kësaj kohe, por TV-ALFA ka insistuar dhe ka riaktivizuar ngjarjen, me qëllim që sul*muesit të mbajnë përgjegjësi. Nga ALFA gjithashtu kanë publikuar edhe video se si është sul*muar prifti, ku zënka ka filluar për një vend parkim.

Edhe pse në video duket qartë se kush kë ka sul*muar, Boki 13 dhe babai i tij, gjatë gjithë kohës kanë refuzuar të pranojnë fajin, duke thënë se ata kanë qenë të sul*muar nga prifti.

VIDEO