Ja si i mashtroi shqiptarët Zaevi

Shpërndaje

Shkruan: Urim Saliu

Vota shqiptare dhene nje subjekti maqedonas doli te jete nje mashtrim i madh.Ne terrenin shqiptare depertuan ata njerez qe i binden votuesit se me mire direkt te votohen partite maqedonase.Ky eshte gabimi akoma me fatal .Midis asaj te votoj nje subjekt maqedonas se do me sjelle parajsen dhe te mos votoj fare une do zgjidhja kete te dyten.Keni degjuar nje maqedonas te votoje nje subjekt shqiptar?!
Nuk mund te sanksionosh nje subjekt shqiptare duke i dhene voten nje subjekti maqedonas kur ne skenen politike ka me shume parti shqiptare .Nese keta te fundit na kane rrenuar deri ne kete pike, paramendo se cfare mund te na beje pala tjeter .Multietniciteti eshte akoma fallso.Ceshtja shqiptare ne Maqedonine e Veriut akoma rri pezull.Ne akoma kerkojme te drejta .Ato te drejta per te cilat subjektet shqiptare nuk bene sa duhet ndersa ato maqedonase na morren me gjithe force nder vite nen skenare te dhunshme dhe askush nuk dha llogari.