Janeva me pranga në duar paraqitet në gjykatë për rastin “Reket” (Foto)

Shpërndaje

Ish shefja e Prokurorisë Speciale, Katica Janeva me pranga në duar dhe e shoqëruar nga zyrtarë policorë ka arritur në gjykatë për të dëshmuar për rastin “Reket”.

Janeva sot për herë të parë është sjell nga Bu*rgu i Shutkës është sjellë para prokurores Villma Ruskoska për të dhënë dëshminë e saj si e dyshuar e rastit “Reket”.