Këtë detaj nga përleshja Abazi – Molliqaj nuk e keni vërejtur (Foto)

Shpërndaje

Pas rrahjes së kandidatëve për deputetë, Dardan Molliqaj dhe Haki Abazi e cila ndodhi rreth tri javë më parë pas emisionit të Pressing, çanta të cilën e barte Haki Abazi i mbeti në dorë Molliqajt. Në përleshje e sipër mes Abazit dhe Molliqajt, çanta kaloi në pronësi të këtij të fundit ku edhe i mbeti në dorë. Krejt në fund, pasi Abazi u largua nga vendngjarja, Molliqaj drejtohet të largohet nga objekti me çantën e Abazit në dorë.

Përfaqësuesit e PSD-së dhe VV-së ishin përfshirë në përleshje fizike pas debatit në Pressing, i cili ishte i shoqëruar me tensione, akuza e ofendime ndaj njëri-tjetrit. Dhu*na fizike mes Molliqajt e Abazit kishte eskaluar në korridorin e kolegjit, teksa po dilnin nga studioja ku po trasmetohej Pressing, ndërsa e tërë ngjarja ëshë filmuar nga kamerat e sigurisë. Lëvizja Vetëvendosje ka reaguar menjëherë duke kërkuar të merren masa ndaj dhu*nuesve dhe mashtruesve e madje edhe kërkoi arrestimin e Molliqajt.

Ndërsa vet Molliqaj tha “Sulmojnë të parët dhe ikin vrap”.