Lajmi i rremë nxjerr qytetarët e Tiranës në rrugë (Foto)

Shpërndaje

Paniku që shkaktoi një lajm i rremë për tërmete të mundshme ka nxjerrë gjithë banorët e kryeqytetit jashtë shtëpive të tyre,

Siç duket e dhe nga fotot, janë të shumtë ata që zgjedhin të presin jashtë nga frika e lëkundjeve të tjera pas përhapjes së lajmi të rremë të publikuar nga një portal.

Shumica e tyre janë familjarë, ndërkohë prezente janë edhe forcat e policisë.