LSDM sqaron se çfarë kërkonin Mickoski dhe bashkëpunëtorët e tij në takimin e liderëve

Shpërndaje

LSDM përmes një komunikate ka theksuar se kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski mbrëmë pa sukses ka luftuar për të shpëtuar krimin e regjimit të kaluar.

“Sot të gjithë qytetarët prisnin marrëveshje në interes të shtetit të së drejtës, por Mickoski në takimin e mbrëmshëm të liderëve në mënyrë të pakuptimtë dhe me stil gruevist mbronte krimin e regjimit, duke kërkuar që të gjitha lëndët e Prokurorisë Speciale të shuhen”, nënvizon LSDM.

Sipas kësaj partiake, ekipi i udhëhequr nga Zoran Zaev ka ofruar formimin e një institucioni të ri të prokurorisë, që do të ndiqte korrupsionin e lartë edhe për të gjitha rastet e reja.

Në krye të këtij institucioni është ofruar që të jetë një kandidat i përzgjedhur nga VMRO-DPMNE, por kjo është refuzuar.