Nga mesnata derivatet e naftës do të shiten për një denar më lirë

Shpërndaje

Komisioni Rregullator për Energjetikë në mbledhjen e sotme vendosi që të ulë çmimin e derivateve të naftës.

Nga mesnata Euro Super BS 95 do të kushtoj 68.50 denarë për litër, Euro Super BS 98 do të shitet për 71.00 denarë për litër derisa Dizeli gjithashtu ulet për një dinarë dhe do të shitet për 63.00 denarë për litër.