Osmani: Presim që të hyjmë në një rrugë të pakthyeshme drejt Evropës

Shpërndaje

Zëvendëskryeministri i Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, ka ardhur enkas në Berlin për të ndjekur nga afër votimin e Bundestagut (26. 09.) për çeljen e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë. Në një intervistë ekskluzive për DW ai thotë se përse është kaq i rëndësishëm ky vendim për Ballkanin Perëndimor.
VIDEO