Osmani viziton institucionet me ‘limuzinë’: Ja çka i thotë drejtorit maqedonas për tabelën që e ka lënë vetëm në një gjuhë! (Video)

Shpërndaje

Zv/kryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani, në një video të publikuar shihet se si kujdeset për dygjuhësinë në Maqedoninë e Veriut.

Ai bashkë me drejtorin Ylber Sela inspektojnë të gjithë tabelat e institucioneve të cilët nuk i kanë mbishkrimet edhe në gjuhën shqipe.

Osmani has tek Agjencia për Administratë ku shihet se tabela është vetëm në gjuhën maqedonase, ku zv/kryeministri Osmani menjëherë e thirrë drejtorin Spase Gligorovin dhe urdhëron që tabelen në gjuhën maqedonase të bëjë edhe në gjuhën shqipe.

Dëgjoni në minutën 5.30