“Pa Adelinën, pa autobusë, veç gjilanasit”, Gjilani gjithnjë me Lëvizjen. #erdhidita (LIVE)

Shpërndaje

Lëvizja Vetëvendosje sonte është duke mbajtur tubim elektoral në Gjilan, ku shihet salla e mbushur me simpatizant dhe qytetarë të shumtë.
LVV nga Gjilani thotë: “Pa Adelinën, pa autobusë, veç gjilanasit”, Gjilani gjithnjë me Lëvizjen. #erdhidita.

Me poshtë e keni edhe tubimin “LIVE” nga LVV në Gjilan: