“PSP është mashtrim i shekullit”, ja kush e thotë?!

Shpërndaje

Prokuroria Publik Speciale është mash*trim i shekullit, thotë profesori dhe regjizori Vlladimir Millçin në “Vetëm e Vërteta” në Kanal 5.

Në lidhje me Prokurorinë Speciale, ndoshta pyetja e vërtetë është se si Katica Janeva u bë një prokurore speciale, pyet Millçin.

“E zakonshme për të gjithë pushtetarët deri më tani në Maqedoni është se asnjë prej tyre nuk ka punuar për të forcuar kulturën politike dhe përgjegjshmërinë”, tha profesori Vlladimir Millçin.