Rama me Presidentin e WEF, Brente: Përveç miqësisë, na lidh edhe përdorimi i atleteve në kostumin zyrtar (Foto)

Shpërndaje

Rama në një postim në facebok tregon se me ish ministrin e jashtëm të Norvegjisëe, Brente përveç bashkëpunimit dhe miqësisë, na li*dh edhe përdorimi i atleteve në kostumin zyrtare.

Postimi i plotë i Edi Ramës në facebook:

Në selinë e World Economic Forum në Nju Jork, me Presidentin Borge Brente, ish-ministri i jashtëm i Norvegjisë, me të cilin përveç bashkëpunimit dhe miqësisë, na li*dh edhe përdorimi i atleteve në kostumin zyrtar.