Shikoni dëmet nga tërmeti në Fakultetin e Ekonomikut

Shpërndaje

Tërmeti ka shkaktuar dëme të mëdha materiale në Fakultetin e Ekonomikut. Në videon e siguruar nga Ora News shihen pasojat e tërmetit. Mure të çara dhe suva të rëna, janë dëmet brenda godinës së fakultetit.

VIDEO