SKANDAL/ Francë – Shqipëri, francezët e ngatërrojnë himnin, Shqipëria nuk e fillon ndeshjen (Video)

Shpërndaje

Një gafë e rëndë ka ndodhur në nisje të sfidës mes Francës dhe Shqipërisë, dhe “Stade de France”, kur po këndoheshin të dyja himnet.

Të parët ishin lojtarët e Shqipërisë që do këndonin himnin, por organizatorët vendosën një himn komplet tjetër, dhe lojtarët shqiptarët u habitën në këtë moment, shkruan Panorama.

Më pas, u këndua himni i Francës, por më pas, lojtarët shqiptarë nuk lëvizën nga vendi, teksa nuk pranonin të vazhdonin procedurën duke dhënë duart, teksa prisnin që të dëgjohej himni i tyre, himni i Shqipërisë.

VIDEO