Ahmeti nga Gostivari: “Na presin detyra të vështira”

Shpërndaje

Ky është Bashkimi Demokratik për Integrim që na bën të jemi krenarë të gjithve dhe që më sjellë në kujtesë fillimet e veprimtarisë politike të para 17 viteve, si e filluam dhe tani kemi hy në fazën e pjekurisë, në fazën e ndërtimit e të etablimit, deklaroi lideri i BDI-së Ali Ahmeti sonte në Gostivar.

Fjalimin e Ali Ahmetit ndiqeni nga minuta 1:41.00

Ndryshe, Bashkim Hasani në Kuvend u zgjidh kryetar dege në Gostivar. Me gjitshej 67 vota Hasani fitoi mandatin e kuvendarëve për të qeverisur me degën e Gostivarit në 4 vitet e ardhëshme.