Ahmeti: Pres konkurrencë të mirëfilltë në zgjedhje, jo përralla e mashtrime (Video)

Shpërndaje

Lideri i BDI-së Ali Ahmeti në Kuvendin zgjedhor në Bogovinë theksoi se në zgjedhjet e parakohshme parlamentare pret konkurrencë të mirëfilltë e jo përralla e mashtrime nga oponentët politik.

“Po të isha unë I sigurt që vërtet kanë një alternativë shqiptarët nuk do isha shqetësuar. Por ku shohë çfarë organizimesh ka dhe çfarë lëvizjesh ka vërtet jam I dëshpëruar. Unë vërtet dua të kemi konkurrent serioz, jo të merren me përralla”, theksoi mes tjerash Ahmeti.