Aktivistët e Lëvizjes BESA e bëjnë punën, kryetari i Kumanovës nga LSDM-ja merr taksat (Video)

Shpërndaje

Sot disa aktivist të degës së Lëvizjes BESA në Kumanovë, nëpërmjet një aksioni simbolik, ka pastruar stadiumin e ish kazermës së ARM-së në Kumanovë, me qëllim ti përkujtojë kreut të komunës së Kumanovës që këtë hapësirë e ka lënë pas dore, përcjell ALBAZONE MEDIA.

Aktivistët e Lëvizjes BESA nuk ndalen, sot në Kumanovë kanë dalë në teren për ta pastruar stadiumin e ish kazermës së ARM-së në Kumanovë, me qëllim ti përkujtojë kreut të komunës së Kumanovës që këtë hapësirë e ka lënë pas dore dhe me këtë aksion ato thonë se parat e qytetarëve që merren nga taksat e ndryshme duhet të shkojnë atje ku duhet në dobi të qytetarëve të Kumanovës, e jo te keqpërqdoren vetëm për interesa partiake apo para fushatave të ndryshme zgjedhore.