Anija shqiptare shpëton 110 emigrantë brenda dy ditëve (Video)

Shpërndaje

“Anija Oriku dhe ekuipazhi i saj shpë*tuan 110 emigrantë, në 4 operacione të ndryshme brenda dy ditëve, gjatë patrullimit në detin Egje”, shkruan ministrja Olta Xhaçka në një postim në Facebook. Më tej deklaron: “Kontributi i detarëve tanë në 3 vite si pjesë e misionit të NATO-s “Sea Guardian” është shumë më i madh se kaq. Anijet dhe efektivët tanë kanë kryer mijëra orë patrullime, për të shpë*tuar rreth 3000 fëmijë, gra e burra.”KrenariPërFD”