Autobusë nga Serbia sjellin votues në veri

Shpërndaje

Qytetarët serb duket se janë të mobilizuar shumë në këtë ditë të zgjedhjeve.Përveç që po dalin shumë për të votuar, serbët që kanë lindur në Kosovë dhe jetojnë në Serbi po vijnë ta shfrytëzojnë të drejtën për votim.Indeksonline ka arritur të siguroj disa fotografi të autobusëve në veri që kishin sjellë qytetarë për të votuar.
Deri më tani në komunat veriore sipas të dhënave të KQZ, numri i votuesve ka qenë i knaqshëm.