Bedri Fazliu u zgjodh kryetar i BD.I-së dega Zhelinë

Shpërndaje

Në Kuvendin e sotëm zgjedhor në kuadër të zgjedhjeve brendapartiake, Bedri Fazliu u zgjodh Kryetar i degës së Bashkimit Demokratik për Integrim në Zhelinë. Kuvendarët e deleguar gjithashtu njëzëri zgjodhën edhe kryesinë e degës si dhe këshillin mbikqyrës të degës. Në punimet e Kuvendit morri pjesë edhe lideri i partisë , Ali Ahmeti i cili do t’ju drejtohet të pranishmëve dhe opinionit të gjërë.