BESA bashkëbisedim me strukturat në Çair për hartimin e platformës, ‘Barazi’, ‘Ekonomi’, ‘Stabilitet’ dhe ‘Ardhmëri’

Shpërndaje

Pas Zhelinës, Lëvizja BESA sonte ka zhvilluar jë bashkëbisedim të hapur me strukturat e Çairit për hartimin e platformës, e cila përbëhet nga tri shtylla ‘Barazi’, ‘Ekonomi’, ‘Stabilitet’ dhe ‘Ardhmëri’. Në këtë takim kanë marrë pjesë krerët e lartë të kësaj partie, si dhe lideri i Lëvizjes, Bilall Kasami.