Bilall Kasami: Qëllimi ynë është t’ua sjellim shqiptarëve ndryshimin (Video)

Shpërndaje

Kreu i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami, në emisionin 10 minuta në TV21 është përgjigjur rreth qëllimit të tij dhe të partisë të cilën ai e përfaqëson.

“Qëllimi ynë është ai, i cili ka qenë qysh në themelimin e Lëvizjes BESA, që përfundimisht t’u sjellim shqiptarëve ndryshimin e shumëpritur.” – ka deklaruar Kasami.