Blerim Sejdiu thumbon ministrin e arsimit, Arbër Ademin: Tregoi muskujt tash po mujte

Shpërndaje

Kryetari i komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu ka thumbuar ministrin e Arsimit Arbër Ademi duke e sfiduar që ti mer kompetencat komunës së Gazi Babës pasi u shkarkua padrejrësisht drejtori shqiptar.

“Sa keq!

Kryetari i Komunës së Gazi Babës nga radhët e LSDM-së e shkarkon nga detyra drejtorin e shkollës nga radhët e BDI-së, në momentin kur Ministër i Arsimit dhe shkencës poashtu është kuadër i BDI-së, i cili njihet si shumë i shpejtë në veprime kur janë në pyetje marrja e kompetencave në arsim ndaj komunave shqiptare.

Hajde Ministër i Arsimit, tregoj muskujt e pushtetit tani dhe merrjua kompetecat në arsim Komunës së Gazi Babës ashtu siç u’a morre komunave shqiptare Zhelinës dhe Gostivarit.
Po “mujte”!” ka shkruar kryetaribi Zhelinës, Blerim Sejdiu.