“Bomba” e parë e Buzakut: Sulejman Rexhepi sivjet ka keqpërdorë 700 mijë euro të haxhilerëve (Video)

Shpërndaje

“Një Bashkësi Fetare Islame pa krim dhe korrupsion” është motoja metë cilën Skender Buzaku do të publikojë “bomba” për punën e kryetari të BFI MV, Sulejman Rexhepi, duke publikuar aferën e parë, Buzaku ka nrgtitur dyshime për keqpërdorim të 700 mijë eurove të parave të haxhilerëve nga Maqedonia që kanë kryer sivjet haxhin.

Buzaku tha se ka ngritur padi për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe larje të parave nga ana e Rexhepit, kurse dëshmitë i ka dorëzuar deri te Prokuroria Themelore Publike në Shkup.

Buzaku ka paralajmëruar ditëve në vijim prezentim edhe të aferave tjera. Videon nga paraqitja e tij mund ta përcillni në këtë link: