Borisovi i del në mbrojtje Zaevit: Mos e parashtro dorëheqjen!

Shpërndaje

“I thash kryeministrit maqedonas Zoran Zaev që të mos parashtroj dorëheqjen”, ka deklaruar mbrëmë pas takimit të liderëve evropian në Bruksel, kryeministri bullgar, Bojko Borisov.

“Kisha një bisedë të gjatë me te dhe i thash që të mos parashtroj dorëheqjen”, tha Borisov.