Buzaku i jep 72 orë ultimatum Sulejman Rexhepit të largohet nga BFI-ja, ose do të publikojë “bo.mba” (Video)

Shpërndaje

Kryetari formalo juridik i Bashkësisë Fetare Islame, Skender Buzaku, i ka dhënë 72 orë ultimatum reisit de fakto Sulejman Rexhepit, që të lëshojë pozicionin. Buzaku ka vendosur një orë para selisë së BFI-së, për të ja rikujtuar Rexhepit se kur uhet të largohet nga selia e këtij institucioni. Në këtë kundërtën, ai ka paralajmëruar se do të publikohen informacione dhe dokumente zyrtare për punën e Rexhepit, nga të cilat ka thënë se ai do të turpërohet./gazetalajm