Buzaku: Sulejman Rexhepi i keqpërdor ndihmat nga Turqia nëpërmjet shoqatës “Hilal” (LIVE)

Shpërndaje

Buzaku publikon skandalet e Sulejman Rexhepit i cili tregon se si i keqpërdor ndihmat nga Turqia nëpërmjet shoqatës “Hilal”, percjell ALBAZONE MEDIA.

Tandemi kryesor sipas Buzakut eshte Sulejman Rexhepi dhe Mustafa Dauti.

VIDEO LIVE: