“Dëshpëruese”, në Maqedoninë e Veriut nuk ka Albin Kurti, ja kush thotë!

Shpërndaje

Shkruan: Urim Saliu
Ne Maqedoni nuk ka Albin por ka vetem politikane qe e kane idhull ate.Albini ka luftuar me vite per te qene ketu ku eshte me forcen e rezistences dhe ne fund u shperblye nga populli te cilit i qendronte afer.
Politikanet ne Maqedoni qendrojne larg popullit dhe kane rol dytesor .
Fuqia politike ketu qendron te LSDM dhe VMRO.Partia shqiptare eshte forca e trete, ndersa opozita e katerta.Ja sa larg jane.
Ne Maqedonine e Veriut nuk ka Albin Kurti dhe kjo eshte deshperuese.