Do të qeshni me lot, kjo vajzë e vogël qanë sepse dëshiron burrë (Video)

Shpërndaje

Fëmijët mund të qajnë për çdo gjë, duke filluar nga mos mjaftueshmëria e lodrave apo për mos plotësimin e dëshirave nga ana e prindërve. Por, arsyeja se pse kjo vajzë në video po qanë na ka shokuar të gjithëve. Mund të thuhet se arsyeja se pse kjo vajzë qan është e tjetrit nivel, arsyeja që ndoshta një grua 20 apo 30 vjeçare nëse do të kishte derdhur lot është e arsyeshme. Vajza e vogël, qanë sepse frikësohet që nuk do mund të gjej një burrë për tu martuar dhe nuk dëshiron të jetë vetëm në të ardhmen.

VIDEO