Dy përfaqësuese një himn, Shqipëri-Kosovë, “duet” në “Elbasan Arena”

Shpërndaje

Shpresat e Shqipërisë dhe ato të Kosovës luajnë në “Elbasan Arena” ndeshjen e vlefshme për Eliminatoret e Europianit.

Kjo është ndeshja e parë që Shqipëria dhe Kosova përballen në një takim zyrtar.

Ajo që ka bërë më shumë përshtypje në “Elbasan Arena” ka qenë himni kombëtar, i cili është kënduar nga futbollistët e të dyja përfaqësueseve.

Një duet i jashtëzakonshëm, ndoshta unik në llojin e tij.