E pakonfirmuar: Publikohet një sondazh. Ky është rezultati!

Shpërndaje

Edhe pse e papublikuar, nga burime te ndryshme, ky sondazh është realizuar nga Instituti për anketa dhe hulumtime “Gani Bobi” fitues i zgjedhjeve të parakohshme parlamentare në Kosovë është LVV me 23.9 për qind, e ndjekur nga LDK-ja me 20.1 për qind.
Ndërkohë shumë më poshtë vijnë partitë e tjera dhe që spikatet rënia e madhe e PDK’së dhe përqindja e lartë për partitë tjera.

Ja renditja sipas “Gani Bobit”:

VV: 23.9%
LDK: 20.1%
PDK: 14.5%
AAK-PSD: 12.5%
NISMA-AKR: 5.3%
Të tjera: 23.7%