El Cheka, sot dhanë urdhër Aliu e Zaevi për arrestimin e vëllaut tim!

Shpërndaje

Pas procedurës penale që Zaevi dhe Ahmeti ngritën kundrejt meje ata sot dhan urdhër arre sti për vllaun tim Blerim Ahmedin, përse vall? Ç’ ligji theu ai? Nëse ka bër ndonjë vepër që ka thyer ligjin e shtrembur të atij shteti monstër lirisht le ta arre stojn por jo vetëm pse është vllau im.

Regjimi i Zaevit dhe Ahmetit po na sulmon njejt si ai i Gruevskit dhe Ahmetit disa vite më par, atëher na su lmuan me plu mba tani në mënyr më të kulturuar me arr estime dhe ngritje të procedurave penale.

Zaevi pasi më kër cnoni se do të përgjigjem para tij dhe dështoj në bashkpunim me Ali Ahmetin filluan të arr estojn familjarët e mi, sot me urdhër të gjykatës së Kërçovës Policia e Spasovskit ka marr guximin të rrethekoj shtëpin time dhe të arre stojn vllaun tim!

Këta mendojn se do më friksojn por u jap fjalën se nuk do ja dalin.

Kurr nuk jemi nënshtruar dhe as do ta bëjm, e dini as parat as kërc nimet nuk shkojn këndej nga ne prandaj mos zgjatni vuajtjet tuaja sepse ju keni rën në puce, e ajo pucet mban vulën e atyre që tradhëtuat dhe vr at mallkuar qofshi!