Forca të shumta policore në Saraj bllokojnë rrugët (Video)

Shpërndaje

Forca të shumta policore në Saraj bllokojnë rrugët, pas paralajmërimit të një su*lmi të madh, ende nuk dihen arsyet dhe motivet!