Gashi i Alternativës: LSDM-ja është partneri jonë, shkaku i saj ne jemi në qeveri (Video)

Shpërndaje

I ftuar në emisionin 10 minuta, lideri i Alternativës Afrim Gashi ka diskutuar mbi situatën aktuale në vend, zgjedhjet e parakohëshme parlamentare të prillit dhe koalicionet e mundëshme parazgjedhore apo paszgjedhore elektorale.

Në raport me partitë shqitpare, Gashi nuk u detajua duke mos dhënë një ide të qartë mbi koalicionet e mundëshme, por u shpreh se partner i Alternativës është LSDM-ja, shkaku i së cilës janë edhe në qeveri.

“LSDM është partneri i jonë, shkaku i saj ne jemi në qeveri, po të kishte qenë në qeveri vetëm BDI-ja dhe jo LSDM-ja ne nuk do bëheshim pjesë e saj”, u shpreh Gashi në pyetjen se si i kanë raportet me partitë maqedonase.