Gjakova e dijes, Gjakova e VETËVENDOSJE!-s (Foto)

Shpërndaje

Gjakova e kulturës e artit, e luf*tës dhe e sakrificës priti Kryeministrin e ardhshëm të Kosovës, Albin Kurtin. Të rejat e të rinjtë, gratë e burrat me lumë brohoritjesh përcollën fjalët e deputetëve të ardhshëm. Fjala e Lëvizjes e shpalli të mbyllur ciklin e territ dhe lakmisë së pushteteve të deritanishme. Fjala e Lëvizjes deklaroi kohën e re politike si kontratë të re mes poltikës dhe popullit.