Grupi i Kumanoves lidhen ‘live’ në Facebook: “Do të qëndrojmë si luana, do të vdesim faqebardhë.”

Shpërndaje

Direkt nga bu*rgu i Maqedonisë Veriore, Grupi i Kumanovës janë lidhur live në Facebook.

Në videon live ata kanë treguar se si po kalojnë në bu*rg, shkruan Indeksonline.

“Do të qëndrojmë si luana, do të vdesim faqebardhë.”, tha njëri nga antrët e grupit në video.

Gjykata e Apelit në Shkup muajin e kaluar ka refuzuar ankesat e të akuzuarve në tërësi dhe ka vërtetuar aktgjykimin e shkallës së parë për rastin e Kumanovës.

Gjykata Themelore Shkupi 1, më 2 nëntor të vitit 2017 shqiptoi shtatë dënime të përjetshme me bu*rg për të akuzuarit e Lagjes së Trimave, 13 të akuzuarve u shqiptoi dënim me bu*rg prej 40 vjetëve, gjashtë të akuzuarit janë të dënuar me nga 20 vjet bu*rg, një i akuzuar u dënua me 18 vjet bu*rg, dy me nga 14 vjet bu*rg, dy me nga 13 vjet bu*rg, ndërsa katër prej tyre për shkak të mungesës së dëshmive u liruan nga akuzat.

Për më shumë shikojeni videon live të Grupit të Kumanovës.