Grupi i Kumanovës thirrje KURTIT: Ktheje “Çakorin”, lugina e Preshevës dhe Kosova nuk negociohet me Serbinë!

Shpërndaje

Koha është e maskarenjëve, por atdheu i SHQIPTARËVE, ne ikim tjerët vijnë, por Shqipëria do të mbetet gjithmonë e shqiptarëve kështu ia nisi fjalimin “live” në facebook njëri nga gardianët e kombit, transmeton ALBAZONE MEDIA.

Ku mes tjerash tha: Kisha një thirrje për Kryeministrin në ardhje ALBIN KURTIN, marrëveshja me Serbinë pa luginën e Preshevës dhe pa tri komunat shqiptare nuk negociohet, Kosova si Republikë është e pa negociushme dhe e pa ndashme. Gjithashtu krëkojmë nga Kryeministri në ardhje që “Çakorin” doemos të ja kthejë Kosovës…/ALBAZONE MEDIA/

Për më tepër shikoni videon nga minuta e 51.00